Forumowicze pomóżcie, szukam urządzenia wielofukncyjnego, skaner, drukarka, może ksero jakby było w tym, jak nie to niema ciśnienia. Szukam czegoś sprawdzonego, laserowego, taniego w eksploatacji, może być kolor, ale nie chciałbym, aby przy braku koloru, nie działał np. czarny wydruk, może ktoś z was ostatnio kupował coś podobnego i doradzi co wybrać, bo rynek pełen różnych maszynek . Acha format A4, no chyba, że cena nie zabije to może być A3.
Forumowicze pomóżcie, szukam urządzenia wielofukncyjnego, skaner, drukarka, może ksero jakby było w tym, jak nie to niema ciśnienia. Szukam czegoś sprawdzonego, laserowego, taniego w eksploatacji, może być kolor, ale nie chciałbym, aby przy braku koloru, nie działał np. czarny wydruk, może ktoś z was ostatnio kupował coś podobnego i doradzi co wybrać, bo rynek pełen różnych maszynek . Acha format A4, no chyba, że cena nie zabije to może być A3.
podaj jeszcze tylko ile masz na to kasy, bo zaraz będziesz miał wrzuty od 300 do 30000 tys. :diabelski_usmiech
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Ja bym pomyślał albo o kserze kyocera- są rewelacyjne ceny materiałów eksploatacyjnych (ale może Ci braknąć 1000zł) albo o czymś kolorowym atramencie, teraz jest kilka fajnych urządzeń wielofunkcyjnych np. HP ink advantage lub HP OfficeJet Pro 6500A Plus WiFi
Ze swej strony mogę polecić HP LJ 1217 nfw. Używamy go w firmie od kwietnia zeszłego roku i złego słowa nie mogę na tą drukarkę powiedzieć. Podstawowe funkcje to druk laserowy mono, ksero, skaner, fax, praca w sieci po wifi. Kasety (zamienniki) kosztują od 120 do 150 zl, zależy jak trafisz. Do szczęścia brakuje jedynie duplexu, ale nie można mieć za te pieniądze wszystkiego.
podobnie jak kolega polecam Ci Kyocerę - zestaw bębna światłoczułego nawet w małych maszynach na 100 tys wydruków
Sprawdź ile wychodzi kopia/wydruk (zdaje się są porównania w CHIPie), potem zastanów się ile drukujesz i wyjdzie Ci czy opłaca się drożej kupić i taniej eksploatować, czy odwrotnie
była O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
Komentarz